8 oktober 2006 | Sporthal Drenkwaard te Zuidland


By fullkickwebmaster - Posted on 02 January 2011

Team Full-Kick maakte zijn entree op het Thaiboxing-gala in Zuidland.

In Zuidland kreeg Team Full-Kick onder leiding van Ed Bruin zijn vuurdoop. Net een

maand in de running en Team Full-Kick maakte zijn opwachting op het gala in Zuidland op 8 oktober jl.

Als eerste van Team Full-Kick was Jerrel Simson (63,7 kg).

Een C-partij van 3 x 2 minuten tussen Jerrel Simson vs Halim Haryouli van Thai boxing Den Haag. Opponent Halim staat bekend als een natuurtalent en heeft 9 partijen gewonnen en 1 verloren tegenover 7 winstpartijen en 2 verloren van Jerrel. Zij waren aan elkaar gewaagd en deelden dezelfde stijl van vechten.

In de 1e ronde ging de strijd gelijk op en de beide vechters scoorden met combinaties van boksen en trappen. Halim scoorde in de 2e ronde meer punten en Jerrel kwam op een kleine achterstand. In de 3 ronde raakte Jerrel zijn opponent een paar keer met zuivere opstoten waardoor Halim gedwongen werd om achteruit te gaan. Jammer genoeg kon deze laatste ronde de partij niet in het voordeel van Jerrel beslechten. Winnaar op punten van deze zinderende partij was Halim Haryouli.

Na de pauze was het de beurt aan Full-Kicker Etienne Schop (125 kg) vs Jorrin Siva (108 kg) van sportschool Siva uit Rotterdam IJsselmonde. Een nieuwelingpartij in het superzwaargewichtover 3 ronden van 1,5 minuten..

Jorrin was iets langer dan Etienne en zou voordeel halen uit zijn lengte.
De vorige 2 winstpartijen van Etienne waren voortijdig beeindigd en Etienne was er opgebrand om te laten zien wat hij in huis had.

In de 1e ronde ging Jorrin meteen van start met boks-en traptechnieken. Ed Bruin instrueerde Etienne om de stoten op te vangen op de dekking en direct te counteren met een boksstoot en lowkicks. In de 2e ronde verhoogde Etienne de druk met rechtse directes en loeiharde lowkicks op het bovenbeen van Jorrin. Jorrin kreeg het zwaar te verduren en zocht het canvas op en hij moest zodoende 8 tellen incasseren. De 3e en laatste ronde bestookte Etienne zijn opponent met goed getimede lowkicks en weer ging Jorrin meerdere malen neer. De instructie van trainer Ed Bruin was om de laatste halve minuut echt gas te geven en de tegenpartij geen adem te latenhalen. Door deze hoge druk kon Jorrin niet meer verder. Winnaar op Technisch K.O. Etienne Schop.

Trainer Ed Bruin feliciteert zijn pupillen met het volbrengen van hun missie en is trots dat zij deel uitmaken van Team Full-Kick.

Diana Bruin