4 juni 2011 | Full Kick Gala


By fullkickwebmaster - Posted on 06 June 2011

Net is Full Kick verhuisd naar Hellevoetsluis en het jaarlijkse Full Kick gala diende zich aan. Elk jaar wordt dit gala georganiseerd in De Meent Oudenhoorn. Voor de sportscholen en het publiek is Oudenhoorn niet meer een dorpje vlakbij Hellevoetsluis. Op de eilanden en omstreken is een Full Kick gala een plek waar de vechters elkaar op een sportieve manier tegemoet treden in de ring. De avond stond bol van de Jeugd, Nieuwelingen en C-partijen. De hellevoetse fullkick-vechters Jeremy Stoffels, Stanley Rapmund, Bas Moritz, Dennis Kabbedijk, Evert Houtman en Dennis Bontes gaven acte de presence deze avond. Na de pauze waren de enige vrouwelijke B-klassers aan de beurt. Zij deden niet onder voor hun mannelijke sporters. De avond werd beëindigd door de B-klassers Dennis Bontes en Billy Jarmaine. De beide B-partijen waren het toppunt van incasserings- en doorzettingsvermogen. Het dak van de Meent ging er van af. De ogen van het publiek konden niet los komen van de ring. De vechters van de beide B-partijen waren volledig aan elkaar gewaagd en de jury besliste terecht in een onbeslist.
De avond resulteerde voor het hellevoetse team fullkick met 1 overwinning, 2 onbeslist, 1 verlies op punten en 2 partijen eindigde jammer genoeg voortijdig wegens schouder uit de kom en enkelblessure.
Sensei Ed Bruin en zijn vrouw kregen vele positieve reakties van deelnemers, collega-trainers en publiek, dat het een geslaagde en sportieve avond was geweest.