30 juni 2007 | Full Kick gala Oudenhoorn


By fullkickwebmaster - Posted on 02 January 2011

30 juni 2007 werd er voor het eerst een gala gehouden in Oudenhoorn door Full Kick. Voor Oudenhoorn is het een uniek gebeuren naast de gebruikelijke tractorpulling. Het gala begon stipt om 18.00 uur met een jeugd-demopartij. Daarna ging het echt van start met spetterende partijen. Vele vechters waren aan elkaar gewaagd en dit bracht het publiek tot uitzinnigheid. Vele stonden op te stoelen.

In de pauze was er een act van de Rosso Dance Skillz. De dansers Mellies en Destroyer lieten het publiek genieten van een optreden electric boogie. Na de pauze gingen de vechters verder om hun krachten te meten in de ring. De hoofdpartij kon op het laatst geen doorgang vinden. De vechter was hierdoor zeer terleurgesteld, dat zijn opponent vlak voor de partij het af liet weten.

Aan het einde van de avond werd de promotor/organisator Ed Bruin met zijn vrouw in de ring geroepen. Hun samenwerking heeft geleid tot een enerverende actievolle avond vol met spectaculaire partijen en zij kregen van collega´s trainers, vechters en publiek een applaus. Het gala werd door Ed en Diana gezien als een kroon op hun werk sinds zij in september zijn neergestreken in Oudenhoorn. Zij willen dan ook iedereen bedanken voor hun inzet en hierdoor is 30 juni 2007 een succesavond geworden voor Full Kick Oudenhoorn.