25 oktober 2008 | Thaiboksgala Hellevoetsluis


By fullkickwebmaster - Posted on 02 January 2011

Dicht bij onze thuishaven Oudenhoorn werd er in Hellevoetsluis een thaiboksgala gehouden.
Voor full kick kwamen uit Armin van Nerum, Daphne Evenblij en Tugba Bayrak.
 
Daphne vs Nancy Beijse van Silent Dragon. In deze nieuwelingen partijg nam Daphne het initiatief en bouwde gestaag een puntvoorsprong op. Ze bleef rustig en beheerste de rondes. Zij plaatste goede combinaties en gaf haar opponent geen kans om te counteren. Daphne werd te recht  winnaar van deze partij.
 
Tugba vs Manal Arrad van Casa di Charro. Tugba maakte haar debuut en liet iedereen zien, dat zij een echte karaktervechtster is. Haar opponent was vanaf de 1e ronde de sterkere en bouwde zo een puntenvoorsprong op. Tugba liet en wilde zich niet laten imponeren en gooide alles in de strijd. Jammer genoeg was Manal de betere vechtster. Tugba verloor op punten.
 
Armin vs Wesley Persijn van Bull Gym. Armin was er helemaal klaar voor, zeker nadat zijn partij in Ahoy niet door was gegaan. Het was duidelijk dat Wesley kwam voor de overwinning. Armin overrompelde zijn opponent meteen in de 1e ronde met een zuivere stoot op de kin en Wesley wankelde. Omdat de beide vechters niet wilde onderdoen voor de ander, uitte dit in een bikkelharde strijd over 3 ronden. Armin bestookte Wesley voortdurend met boks, trap en  knietechnieken. Door deze combinaties scoorde Armin en kwam op voorsprong en de uitslag was winnaar op punten.