24 januari 2009 | Gala Oudenbosch


By fullkickwebmaster - Posted on 02 January 2011

Voor ons team kwamen uit Matthew van Veen, Armin van Nerum en Daphne Evenblij.
Jammer genoeg ging de partij voor Matthew niet door. Zijn opponent heeft een dag van tevoren de partij moeten cancellen wegens blessure. Er was een invaller gevonden, maar die kwam niet opdagen en Matthew kon zijn beker zonder stoot en trap in ontvangst nemen.

Daphne vs Marleen Jansen Oosterbaan Gym. In deze nieuwelingen partijg nam Daphne het initiatief en bouwde gestaag een puntvoorsprong op. Marleen probeerde door te komen met stoten en trappen. Daphne bleef rustig en plaatste goede combinaties en gaf haar opponent geen kans om te counteren. Daphne winnaar van deze partij.

Armin vs Rachid van Poppelen Bulls Gym C-partij. Vanaf het moment dat de bel ging was het één al pure power. In de 1e ronde liep Armin op een opstoot en kreeg 8 tellen. Armin herstelde zich goed. In de 2e ronde liep de strijd gelijk op en Armin groeide gaandeweg. De 3e ronde scoorde Armin meer punten dan zijn opponent. Jammer genoeg kwam Armin te kort om de partij te laten beslissen in onbeslist. Armin verloor de partij op punten.