22 oktober 2008 | Thaiboksgala Spijkenisse


By fullkickwebmaster - Posted on 02 January 2011

Voor ons team kwamen uit Matthew van Veen, Vincent Oskam, Armin van Nerum en
 Etienne Schop. Jammer genoeg ging de partij voor onze dames Daisy Klok en Simone Vermeulen niet door.
 
Matthew vs Tony Nootenboom van Oosterbaan Gym. Matthew maakte zijn debuut bij ons in het team met een Nieuwelingen partij. Matthew scoorde met goede boks-technieken en sloeg zijn opponent in de 1e ronde aan. In de 2e ronde moest hij meer gaan combineren van de sensei en hij trok de partij volledig naar zich toe. Winnaar op punten.
 
Vincent vs Gakes Wildolf van Welness Putten. Nieuwelingen partij. De beide heren waren van het stevige soort met hun 86 kg. Het was een stevige partij en ze waren aan elkaar gewaagd. Er hing voor de beide heren een ko in de lucht. Vincent's opponent maakte iets meer punten over de hele partij en Vincent  verloor.
 
Armin vs Deleen Richardson van Lloyd van Dams. Voor Armin was het zijn 1e C-partij. Armin hield goed overzich en bleef rustig, alleen doordat hij die scheenbeenblessure had opgelopen tijdens zijn laatste partij 25 oktober jl, ging hij meer boksen en maakte daardoor te weinig trappen. Het herhaaldelijk  blokken van de lowkicks van zijn tegenstander ging steeds moeilijker. Hij verloor daarom op tko.
 
Etienne vs Kristof vd Doodt van Buldog Gym uit België. Etienne zijn 1e B-partij. Zoals afgesproken was de opzet om de eerst de tegenstander af te tasten.  De counteercombinaties van tegenstander waren zuiver en snoeihard. Toch hield Etienne overzicht en deed dit de 1e twee ronden en in de 3 ronde moest hij van de sensei in zijn versnelling. De lowkicks werden door zijn opponent goed geblokt en Etienne moest overstappen naar trappen op het lichaam. Hij trapte een linkse high kick en zijn tegenstander ging down en kreeg 8 tellen rust. Kristof probeerde terug te komen door leverstoten en Etienne reageerde hierop met veel clinch- en kniewerk. In de 4e ronde werkte Etienne door het clinchwerk zijn opponent naar de grond. Winnaar in de 4e ronde door tko