21 oktober 2006 | Thaiboxing Gala Oud-Beijerland


By fullkickwebmaster - Posted on 02 January 2011

Debutant Armin van Nerum maakte zijn opwachting op het gala in Oud-Beijerland. Het was in het geheel nog niet zeker dat Armin zou vechten op het gala in Oud-Beijerland. Armin was lichtelijk geblesseerd aan zijn been. Samen met zijn trainer Ed Bruin heeft hij met beleid getraind en hebben ze samen de beslissing genomen om de sprong te wagen. Dus samen met Ed en verzorger Etienne en Roy, op weg naar zijn eerste wedstrijd. Een nieuwelinge partij 3 x 1,5 minuten in gewichtklasse tot 75 kg. Zijn opponent was Pepijn de Jong van sportschool Kamakura uit Den Haag. Pepijn had al 3 partijen weg, waarvan 1 gewonnen.

De 1e ronde begon Armin overtuigend van start en drong zijn opponent met correcte bokstechnieken Pepijn achteruit. Hierdoor kwam hij als snel op puntenvoorsprong. Ongelukkig genoeg en net voor het einde van de 1e ronde, plaatste Pepijn een hoge trap en Armin was een fractie van een seconde te laat met zijn dekking en moest 8 tellen rust nemen.

Het was duidelijk dat Armin zeer gemotiveerd is en wilde in principe doorgaan met de wedstrijd. Na deze 8 tellen vond Ed, dat Armin niet genoeg was hersteld en besloot om verdere blessures te voorkomen, de handdoek te gooien.

Het was voor Armin een goede ervaring. En binnenkort zal hij voor zijn tweede partij opgaan.

Trainer Ed heet Armin welkom in zijn wedstrijdploeg Full-Kick