19 maart 2011 | Full Kickers doneert voor st Villa Joep


By fullkickwebmaster - Posted on 21 March 2011

Paul heeft zich afgelopen zaterdag in het zweet gefietst voor Villa Joep en wil jullie persoonlijk bedanken voor jullie giften.

Hallo Full Kickers,

Bij deze wil ik jullie allemaal bedanken voor het gezamelijke sponsorbedrag wat er in de pot gedeponeerd is !,
voor de stichting VILLA JOEP !deze stichting die zich inzet voor onderzoek naar neuroblastoom kinderkanker.
Afgelopen zaterdag 19 Maart was het dan zover,de start was om 10:00 uur tot 16:00 uur,dus maar zes uurtjes fietsen.
We deden met een 80 deelnemers mee op 32 Spinbikes,en werden begeleid door 6 spinning instructors van Yvonne's Lifestyle center,
en er waren 2 deejays aanwezig voor de muziek,verder was alles ook weer top verzorgd,eten ,drinken ,sportmassage etc.
Het thema  voor de dag was rood,dus rode kleding of iets rood's aan de fiets ,het logo van full kick was dus ook prima op de kleding.
Ik heb afwisselend om het uur gefietst met mijn vrouw samen en heb nog op een andere fiets ook een uur gezeten,dus bij elkaar een goede prestatie.
Sensei Ed kwam ook nog even langs met zijn vrouw Diana om een blik te werpen in een zaal vol met zwetende ,hardwerkende spinners die het prima naar hun zin hadden.
Het was de hele dag door een groot feest met goede muziek en allemaal fanatieke sporters, zeer geslaagd.
Aan het einde van die 6 uur spinnen hadden ze na een dank woord voor alle sponsoren ook nog een verloting, en daarna de cheque uitreiking door yvonne zelf aan de
ambassadeurs van de stichting Villa Joep !het totale eindbedrag wat we met z'n allen bij elkaar hebben binnen gebracht is € 12.500,- .
 
Dit geweldige bedrag mochten de ambassadeurs van Villa Joep ! in ontvangst nemen ,dit waren Robbert en Yvonne van de Geer uit Hellevoetsluis,
die dit  jaar 3 januari 2011 zelf hun dochtertje Esmee zijn verloren op 2 jarige leeftijd aan neuroblastoom kinderkanker.
 
Al met al  een zeer geslaagde dag met een mooi eind resultaat ! Iedereen bedankt !!!
 
Groeten Paul van der Leij