19 februari 2011 | Gala Rotterdam finest 1


By fullkickwebmaster - Posted on 21 February 2011

Team Fullkick

De eerste die de spits afbeet voor Full Kick was Jeremy Stoffels in zijn Jeugdparty afgesloten op 3 x 1 minuut.De categorie was middle -weight max 72 kilo.

Jeremy vs Cihan Oktay Silent Dragon Rotterdam

Jeremy die nu al aardig wat ervaring begint te krijgen pakte het goed op in de jeugdklasse. Beide vechters geven elkaar weinig ruimte in deze party. Maar Jeremy scoorde toch meer met zijn goede bokscombinaties en trapwerk. Daardoor loopt Cihan in de helft van de derde ronde tegen loepzuivere boks- technieken van Jeremy aan.Hierdoor incasseerde Cihan enorm veel. Logischerwijs staakte de referee dan ook de partij. Perfecte technische partij van Jeremy.Jeremy werd als winnaar uitgeroepen op TKO in de 3e ronde.

De tweede vechter die zijn opwachting maakte voor Full Kick was een partij in de nieuwelinge klasse van drie rondes van elk anderhalf minuut en op - 95 kilo. Evert Houtman vs Badie Naas van SSH hoogvliet. Voor Evert de tweede partij in de ring.

Evert begon de eerste ronde als afgesproken .Namelijk een goed overzicht houden en op de counter werken. In de partij was het een over en weer van combinaties.Beide heren waren aan elkaar gewaagd. Waarin Evert de vechter van Hoogvliet nog even licht aansloeg maar het jammer genoeg niet kon afmaken. Beide vechters moesten vooral in álle rondes vreselijk diepgaan.De Jury besloot uiteindelijk Badie als winnaar toe te kennen op licht punten -voordeel.Een onbeslist zou beter geweest zijn als einduitslag.

Als 3de  van fullkick was het Armin vs Rodmer van Saensuk gym.

Armin eigenlijk pas herstellende van een zware griep gaf tóch zijn visite-kaartje af door zijn karakter én vechtershart op dit Gala ten -toon te spreiden.

Het was een sterke maar vooral harde partij waarin beide vechters niet wilden opgeven.De Jury-uitslag was doorslaggevend en helaas voor Armin ging de winst naar Rodmer.Wij van Full Kick hebben wél vreselijk veel respect voor de manier waarop de eigenlijk nog niet op 100% zijnde Armin deze party knokte.

Als 4e lid van het Full Kick -team was het onze Matthew die na twee jaar zijn comback maakte in de gewichtklasse supermiddleweight max 75 kilo. Dit ging in de C klasse met 3 rondes van elke 2 minuten.

Voor Matthew was het eigenlijk even meteen uit zijn werk door naar zijn partij om te vechten tegen Hafid El Jailli van Monteiro gym...hoezo karakter!!. Matthew voerde zijn opdracht perfect uit om in hoog tempo zijn combinaties te scoren. Hafid vocht het meeste op pure kracht . Matthew deed geen stap opzij en stond "vast"op zijn benen hield het midden van de ring goed én maakte tussen de krachtige combo’s ook plaats om goed gebruik te maken van dezelfde ring waarbij hij ook zijn punten niet vergat te scoren met veel combinaties van trappen en stoten.

Sterke partij van beide vechters, waarin Matthew verdiend won op punten.

Als 5e lid van Full Kick was het ons opkomend talent Dennis Kabbedijk die in zijn C-klasse partij 3 x2 minuten in de gewichts klasse welter weight -67 kilo tegen Montassir Laroussi van SS Ommoord stond.

In de partij waarin Dennis het gevecht wilde aangaan maakte Montassir goed gebruik van de ring en bewoog goed op zijn benen. Maar uiteindelijk wist Dennis hem in de 2e ronde goed te raken na uit de clinche een goede stootcombinatie te plaatsen waarop Montassir neerging.Daarmee 8 tellen kreeg maar wonderbaarlijk snel herstelde door vervolgens de partij weer goed op te pakken. Dennis was duidelijk zoekend hierdoor kon hij zijn stempel niet drukken maar toch regelmatig goed punten scoren. Zeker voor Dennis een hele goede ervaring. In deze partij kwamen uiteindelijk beide vechters als winnaar tevoorschijn. .De in de Jeugd ervaren tegenstander van Dennis ( 17 Jeugdpartijen Winst ) eindigde in een voor Dennis teleurstellende Onbeslist. 

Als klapper van Fullkick was het dit keer geen Etienne maar Dennis Bontes in de B-klasse 5 rondes van 2 minuten en de gewichts-klasse Lightheavyweight. -79.5 kilo.

Dennis moest het opnemen tegen hét talent van SSH hoogvliet Farid Cherradi. Beide vechters waren goed voorbereid.In de eerste ronde wilde Farid gelijk met harde stoten beginnen die Dennis perfect counterde en overnam met loopzuivere bokstechnieken gevolgd door trap en knie technieken op het lichaam van Farid. Deze had meteen last van de counter-attack van Dennis .Trainer Bruin zag met al zijn ervarenheid hoe te handelen en gaf Dennis opdracht om deze combinatie op het lichaam van Farid nogmaals uit te voeren gevolgd door een knie op het lichaam. Dennis luisterde zéér goed naar zijn hoek en trainer waardoor zijn knie meedogenloos vol op de lever van Farid terechtkwam. Farid ging zwaar KO en bleef nog minuten lang liggen op het canvas. Dennis werd uitgeroepen als Winnaar op KO eerste ronde.

Zeker niet de vergeten dat het publiek en aanhang van fullkick met veel overtuiging duidelijk aanwezig was. Om de vechters aan te moedigen.