18 maart 2007 | DiscotheekY-land te Spijkenisse


By fullkickwebmaster - Posted on 02 January 2011

Deze avond zou Etienne Schop staan tegen van uit Cris vd Ouweland van Siam Gym. Jammer genoeg heeft zijn tegenstander op het laatste moeten afzeggen wegens ziekte. Sensei Ed Bruin heeft al zijn connectie aangewend om een waardige tegenstander voor die avond te vinden. Dit is helaas niet gelukt. Etienne zijn volgende uitdaging zal zijn op 21 april aanstaande op een gala in Oud-Beijerland.
Wij hopen, dat Etienne deze keer zijn partij mag neerzetten.

Zoals iedereen ondertussen weet, kon Jessy Minjares niet uitkomen voor Full-Kick wegens een ernstige botbreuk aan zijn onderbeen.

Voor Sam van Oel was het zijn eerste jeugd-partij en deze kwam onverwachts. Een dag voor het gala kreeg hij te horen, dat hij een invalpartij kon vechten. Sam moest tegen Sinan Kot van Yildirim uit Rotterdam. Zijn opponent had al een paar partijen weg en deze partij zou een uitdaging zijn.
Sam draaide goed, maar jammer genoeg plaatste hij zijn rechtse directs niet helemaal zuiver, waardoor zijn hand een neerwaartse beweging maakte. Sam stond op punten voor, toen hij in de 3e ronde een openbare waarschuwing kreeg. Dit uitte zich in het feit dat hij heeft verloren op punten. Sensei Ed is trots op Sam, omdat hij nog maar net een paar maandjes training achter de rug heeft en zonder schroom onvoorbereid een invalpartijd vocht. Niet iedereen kan dit en Sam zal zich zeker nog van zich later horen. Wij heten Sam welkom bij de wedstrijdploeg van Full-Kick.