16 juni 2013 en 29 juni 2013 | Vlaardingen en Zwijndrecht


By fullkickwebmaster - Posted on 07 July 2013

Drukke weekenden voor Ricardo en Danny.

Sportschool Clubfit Vlaardigen
Onze nieuwelingen hebben zich goed voorbereid en waren op het gewenste gewicht. Ricardo nam het op tegen Badr Ferdous. Badr nam direct het initiatief en probeerde met trapen en stoten Ricardo in de defens te drukken. Ricardo blokte goed en counteerde terug en hierdoor kwam Badr al snel in conditieproblemen en gaanderweg nam Ricardo de partij over. Helaas werd Ricardo door een verdwaalde knie op zijn neus getroffen. De ringarts gaf aan dat de neus gebroken was, achteraf was dit niet het geval. De partij werd op medische intervertie gestaakt.
Danny zijn opponent kwam niet opdagen en hij kon zonder slag of stoot gezet te hebben naar huis terug keren.

Little Fight Explosion Zwijndrecht
Ricardo nam het op tegen Rogerio Andrade. Een onstuimige tegenstander en ricardo kon in het begin geen overzicht krijgen, maar bleef goed blokken en krijgt gaanderweg meer vat op de partij en meer overzicht. Eind 1e ronde krijgt Ricardo een knie op z'n lever en na 8 tellen hervatte hij de partij en toonde zijn karakter. Toen in de clinch kreeg hij een knie op z'n plexus en werd uitgeteld.
Danny nam het op tegen Samet. Dit werd zijn eerste ervaring. Het was een harde partij en de 2 vechters waren aan elkaar gewaagd. Samet is een vooruit vechtende jongen en Danny blokte de stoten en trappen goed. De laatste halve minuut van de derde ronde maakte Danny goed clinchwerk en scoorde hiermee punten. Helaas kwam Danny een paar punten te kort om de partij in winst om te zetten.