14 april 2007 | Spider Gym Rotterdam


By fullkickwebmaster - Posted on 02 January 2011

Afgelopen zaterdag 14 april heeft het Jeugdteam van Full Kick partij gegeven op het gala in Rotterdam. Dit gala werd georganiseerd door Spider Gym.
 
Voor Nathalie de Regt was dit een onverwachte invalpartij tegen Amal Ajouaou van Spider Gym. Dit was een zinderende partij,  waarbij het publiek op de stoelen stonden om de beide dames aan te moedigen. Deze partij eindigde in onbeslist. Nathalie heeft deze avond een bijnaam gekregen “Killer Queen” vanwege haar vechtlust in de ring.
Ricky Overdijk moest het opnemen tegen Brain Swets van Wild Explosion. De vechters waren aan elkaar gewaagd. Tegen het einde van de 2e ronde plaatste Rick een combinatie van een stoot en trap op de neus van Brian. Hierdoor kon de partij niet meer doorgaan en werd deze beslist op medische interventie ten voordele van Ricky.
Rajesh Ranesar debuteerde tegen Yahya Mokhtari van Pendakar. Dit was een spectaculaire partij waarbij het publiek weer op de stoelen klom om de beide vechters aan te moedigen. Rajesh heeft vanaf de 1e tot de laatste ronde druk gezet op Yahya, waardoor de opponent bijna geen ruimte kreeg van Rajesh om te scoren. Uiteindelijk in de laatste ronde scoorde Yahya meer punten, waardoor de winst naar Yahya ging.
 
Dit was de 1e keer dat Full Kick uitkwam met zijn Jeugdteam en sensei Ed Bruin feliciteert zijn pupillen met de goede prestatie ongeacht de uitkomst. Wij zullen in de toekomst nog veel van deze jonge vechters horen.